About

Klaukon is opgericht in augustus 2011 met als doel een antwoord te bieden op de groeiende vraag naar professionele ondersteuning op het gebied van IT. Klaukon is gestart door Steven van Stiphout als eenmanszaak.

Wat doet Klaukon?

Klaukon is gespecialiseerd in de ontwikkeling van applicaties, de techniek van informatiebeveiliging en het beheer van informatiebeveiliging. Dit is een heel breed gebied en Klaukon richt zich dan ook op de uitdagingen die bij andere voornamelijk kleinere ondernemingen aanwezig zijn op het gebied van informatiebeveiliging.

Klaukon is een jong bedrijf, opgericht in 2011. Door jaren ervaring in de ondersteuning op gebied van IT en een opleiding op het gebied van ICT management en informatiebeveiliging is er voldoende kennis en ervaring in huis om complexe vraagstukken aan te pakken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in Klaukon en willen weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan even contact op via de contact pagina.

Mocht u benieuwd zijn waar de kennis van Klaukon vandaan komt, kijk dan even op Linkedin: http://www.linkedin.com/profile/view?id=107744341